"Jak plout proti proudu?! To ví přece každá správná ryba!"

Potáborské setkání!

6. 10. 2007 21:51
Rubrika: Vzkazník :)

Ahoj všichni!!!

Dneska večer jsme se vrátily já, Domi a Katka z Potáborského setkání v Nazaretě, bylo to od pátka večer a bylo to úplně úúúúúúúžasný :o) Hodně nás to povzbudilo a potěšilo...

V pátek v sedm nás čekala 1. malá večeře, po ní následovala premiéra filmu "Sedm dní na hoře Tábor", ve filmu se objevila i naše bosska Domi :)  Potom jsme s Domi vyhrály konkurz, bez našeho vědomí :), výhra: budeme s Domi hrát na adoraci..:) Adorace byla krásná a hudba snad taky špatná nebyla, doufáme, že jsme udělaly dobrou reklamu Proti proudu...:D Následovala 2. velká večeře-opečené prasátko...:) a během toho jsme se dívali na fotky z CSM, bylo jich nespočetně....:)

Druhý den jsme začli modlitbou, která nás povzbuzovala k tomu, abychom opravdu byli Světlo světa. Po snídani jsme měli katechezi od Káji Herbsta. Myšlenky, které jsme si z toho vzaly: "Žij každý nový den novým způsobem! Dostávej se celý den vědomě do Boží přítomnosti! Ve vztahu k Bohu je důležitá horlivost a vytrvalost!" Pak jsme si mohli vybrat mezi procházkou, sportem, tvořivou dílnou a přednáškou z CSM od o. Kodeta o okultismu. Po obědě jsme měli přípravu na mši a závěrečnou mši. Znova jsme vyhrály nevypsaný konkurz a měly jsme na starosti hudbu. Bylo nás asi dvanáct. Byli jsme opravdu nadšená skupinka, plná talentů!!!:o) Atmosféra na mši byla nádherná, moc nás to povzbudilo!:) Potom následovalo smutné loučení :(, ještě, že můžeme s většinou lidí komunikovat přes signály!!!:)

Jediná vada na kráse byla, že s náma nemohla jet pobrecita Anička....:(

 

  

Zobrazeno 1100×

Komentáře

Goretti

Ahojky holky, díky moc za Vás - i díky Vám to bylo tak super!!! I mně to moc povzbudilo a pozvedlo - takovou akci jsem tu asi ještě nezažila - tak hodně super lidičků a radosti a tak... Díky ještě tisíckrát!!

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková